perjantai 11. huhtikuuta 2008

Harraste Oy:n ostoskierros

Tulipa käytyä taas Harrasteessa Tampereella ties monettako kertaa. Onneksi Tampere on lähellä opiskelupaikkakuntaani niin siellä tulee käytyä usein. Tällä kertaa oli ostoslistalla muutama Humbrollin maali, ruohomattoa tulevaan Airacobra-dioraamaan ja Humbrollin nestemäistä liimaa(sitä melkein yhtä juoksevaa kuin vesi). Tuota viimeistä ostosta tuli kokeiltua koulussa ja huomasin, että se on erinomaista liimaa. Ei tuhri niinkuin neula/tuubiliima ja pystyy annostelemaan tosi pieniä määriä. Ainoana haittapuolena on liiman nopea haihtuminen. Suosittelen ko. tavaraa jos ette ole vielä sitä kokeillut.

Harrasteesta sen verran, että palvelu oli taas mukavaa ja malleja oli hyllyt täynnä, mutta itseäni vähän aina harmittanut liikkeen suhteellisen korkeat hinnat verrattuna muihin askartelu- ja malliputiikkeihin. Toivottavasti laskevast hintoja tulevaisuudessa.

Bongasin jopa uunituoreen Zvezdan 1/35 GAZ-MM:n Harrasteeseen juuri tulleista malleista. Hinta oli tässä mallissa suht. huokeinen. Lisätietoa täältä ko. kuorma-autosta: http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=ZVE3574

Ei kommentteja: